Seminaries

De jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd, met mooie resultaten als gevolg, geef ik graag door aan andere mensen.  Hoofddoel is mijn steentje bijdragen aan het optimaliseren van de hondensport in het algemeen en dit vanuit mijn volle passie voor deze mooie sport.

Ik heb reeds honderden seminaries gegeven in binnen- en buitenland waar ik volgende aspecten behandel: enerzijds het theoretisch gedeelte waar ik u vertel over het uitkiezen en opbouwen van een pup, aanleren van de gehoorzaamheid mbv het clickersysteem, een hond opbouwen in het speuren en pakwerk, en anderzijds een praktisch gedeelte waar elk individu afzonderlijk op het terrein komt met zijn/haar hond en we een specifiek probleem aanpakken.

Het aantal dagen bepaald u zelf naargelang uw wensen.  Elke sporttak heeft zijn specifieke onderdelen die van belang zijn.  

Voor het IPO is dit speuren, gehoorzaamheid en pakwerk.  U kan bv kiezen voor een 3-daags seminarie waarbij we elke dag 1 onderdeel in detail bespreken met in de voormiddag theorie en in de namiddag praktijk of u kiest om één specifiek onderdeel in detail te bespreken (bv gehoorzaamheid) over één dag met wederom theorie in de voormiddag en praktijk in de namiddag.

Voor rescue dogs is dan weer vooral het speuren en de gehoorzaamheid belangrijk, waar bij mondioring  gehoorzaamheid en pakwerk centraal staan.

Na afloop van het seminarie krijgt u een naslagwerk mee naar huis zodat u thuis alle informatie nog eens kan nalezen en u niets zelf hoeft te noteren tijdens het seminarie.