Puppy Training

Een algemeen bekend gegeven is de inprentingsfase van de pup.  Deze loopt van 7 tot 12 weken.  Tijdens deze periode moet de pup met alle situaties en dingen in contact komen waarmee hij in zijn latere leven te maken zal krijgen.  Denk maar aan auto's, fietsers, kinderen, andere honden, etc...

Dit is van cruciaal belang voor het latere gedrag van uw hond.  Een pup dient op de juiste manier gesocialiseerd te worden, hij neemt immers al deze bagage mee voor de rest van zijn leven, zowel het positieve als het negatieve.

Wij helpen u graag om een goede start te nemen met uw pup.  Enerzijds via theoretische informatie over hondengedrag ( zindelijk worden, sociaal tov kinderen & andere honden, overwinnen v angst, hoe iets aan-en afleren, wat zijn de ontwikkelingsstadia, niet trekken a/d lijn,...) en anderzijds praktijkgerichte info.

Vaak kunnen pups pas id hondenschool terecht vanaf 12 weken omwille van de inentingen, wat spijtig is gezien de inprentingsfase dan voorbij is.  Dat is de reden waarom wij individueel werken met pups vanaf 7 weken.