Opvang trainingshonden

Bent u om de één of andere reden niet in de mogelijkheid uw pup / hond zelf te trainen of zijn er bepaalde onderdelen waarin u graag begeleid wordt, bestaat de optie om hem bij ons in opvang te plaatsen voor een periode die we samen bepalen naargelang de wensen die u heeft en de tijd die uw hond daarvoor nodig heeft.

Vaak is dit een mooie oplossing voor mensen die weinig tijd hebben of in situaties waar de hond ongewenst of probleemgedrag vertoont waarvoor u niet direct zelf een oplossing weet te vinden.

Wanneer hij uit zijn dagelijkse situatie gehaald wordt en in een voor hem vreemde omgeving geplaatst wordt zien we dat het vaak vlotter verloopt om "nieuw" gedrag aan te leren.

Uw hond zal dagelijks een training op maat krijgen en voldoende beweging en structuur.

De duur hangt af van wat uw wensen zijn en van het gedrag van uw hond en hoe snel hij leert.  U kan bij ons terecht voor diverse aspecten gaande van:  een hond of pup opbouwen in het speuren, problemen bij het speuren aanpakken (snelheid, concentratie, motivatie...), gehoorzaamheidsproblemen (zit, af, sta, blijf, apporteren, aan de voet volgen...), pakwerk problemen (controle houden, aanblaffen in het verstek,...), angst voor bepaalde situaties (tov andere honden, mensen, auto's,...), trekken aan de leiband, etc....

Alles begint met een goede relatie tussen hond en geleider.  Voor elk probleem bestaat een oplossing en hierbij werken we steeds op een opbouwende, positieve manier.

U krijgt van ons alle info mee naar huis over hoe u uw probleem, samen met uw hond, verder dient aan te pakken.  Nadien kan u ons steeds contacteren indien u nog verdere vragen heeft of probleemsituaties ervaart.